Категории

Една е мајка! Лебед ги носи своите 8 бебиња под крилјата додека плива! (ВИДЕО+ФОТО)

Мајките лебеди се особено заштитнички настроени кон своите младенчиња и се подготвени да ги одбранат во било какви ситуации. Но, на овие фотографии и видео се гледа нежната страна на мајчинскиот инстинкт. Погледнете како изгледа пливањето на мајката лебед со своите младенчиња.


Прегледи:
442
Објавено на:
16.11.2021