Чек дис аут
Search

Една година подоцна на истиот ден се случи уште едно запросување на Бродот на среќата

На среќата и љубовта секогаш им се соединуваат патиштата, а 17. ноември е дата која втора година по ред означува почеток на нова љубовна приказна на Бродот на среќата. Како и изминатата година, така и денес, бевме сведоци на едно романтично запросување на палубата на Бродот на среќата. Прекрасниот амбиент на бродот овозможи декорациите и свеќите да го надополнат и да се создаде една романтична атмосфера совршена за славење на љубовта. 

Погледнете како изгледаше овој прекрасен настан, а ние им посакуваме уште безброј прекрасни заеднички мигови на новиот пар.

 
Коментари

[fbcomments]