Категории

Едно парче кое ќе ви ја разубави секоја модна комбинација оваа зима според Џиџи Хадид

Во текот на зимата на сите ни се омилеи темните нијанси, па се почесто девојките ги гледаме во црни, сиви, маслинести нијанси. 

Некогаш тоа станува здодевно и доколку сакате да се издвоите од масата луѓе кои изгледаат секојдневно, Џиџи Хадид неодамна не инспирираше со еден моден детаљ кој може да го носи секој. Станува збор за светла, впечатлива чанта!

Безразлика дали станува збор за пастелна, неонска или некоја нијанса на богат скапоцен камен, вибрантноста која ја нудат ваквите чанти со сигрурност ќе го променат вашиот зимски изглед. Ова се неколку комбинации, како би можеле да ја инкорпорирате чантата во вашиот изглед, а правилото е едно – не плашете се да излезете од комфорната зона!

 

Прегледи:
356
Објавено на:
18.01.2018