Едноставна и елегантна фризура за тенка коса, која е хит оваа пролет

Да, коса во опашка повторно ќе биде во мода, но каков вид?
Што сакаат жените?

Всушност, само две работи, убава кожа и густа коса.

Најважно е дека оваа фризура, ниска коњска опашка, изгледа најдобро на тенка коса.

Пролетен тренд број еден, ниска коњска опашка изгледа елегантно, и најдобро стои на тенка коса.

Жалиме за сите дами, со густа и бујна коса, бидејќи овој тренд не е за нив.
Коментари

коментари