Едноставни нешта во животот кои го подобруваат расположението

Постојат некои ситни животни задоволства кои прават голема разлика помеѓу убавиот и лошиот ден. Препознајте го моментот и уживајте во нештата наброени и во значајна мера ќе го поправите задоволството во животот.

-Сладолед
-Слушање добра музика во автомобил
-Долго туширање кое опушта
-Шолја добро кафе
-Добра книга
-Пуканки и добар филм
-Шетање покрај море
-Утро во кревет со партнерот
-Гледање на залезот на сонцето
-Чаша добро вино
-Чоколадо
-Танцување на омилената песна
-Мрзлива недела
-Одење по чиста куќа
-Гледање деца како си играат
-Раскажување вицови
-Помагање
-Правење некого среќен
-Попладневно спиење
-Масажа
-Голем сендвич
-Ставање пари на штедна сметка
-Сонце во есенски ден
-Чиста работна маса
-Парче домашна торта
-Гледање животни во природа
-Празен меил инбокс
-Пикник
-Спиење на врнежлив ден
-Пронаоѓање на пари во џеб од стари фармерки
-Вистинска песна во вистински миг
-Познат мирис
-Чиста и миризлива постела
-Неочекуван комплимент
-Чувство после вежбање
-Држење за рака
-Светла боја на лак на нозете
-Уживање во тишина
Коментари

[fbcomments]