Едноставни, но креативни тетоважи со силна порака

Креативниот ум и уметничката рака на Ilya Brezinski стои зад овие креативни и необични тетоважи кои испраќаат силни пораки.

Има уникатен стил кој го изградил во текот на долгогодишното искуство, а неговите дела будат желба кај секого да стави мастило на својата кожа. Едноставни, но забележителен е квалитетот со кој се создадени, класичните црни линии и умешно боење, усогласени со телата на неговите клиени, се вистински уметнички дела
Коментари

[fbcomments]