Категории

Доколку сакате магија, овој трик едноставно не смеете да го пропуштите…

Доколку сакате магија, овој трик едноставно не смеете да го пропуштите.

27-годишнито Блејк Вогт, одличен млад илузионист кој моментално живее во Лос Анџелес и настапува во многу популарното шоу “America’s Got Talent”, воодушевил со трик кој само најголемите мајстори на тој занает можат да го објаснат.

Што точно извел со парите најдобро е да погледнете сами, а нам не ни останува друго освен да ве повикаме да го погледнете трикот кој нема да ве изневери.

Како и да е, уверени сме дека повеќето од вас ќе бидат зачудени, исто како што биле и оние кои ја гледале оваа магија во живо.

Колку да се нагласи, Вогт во светот на илузијата и не е баш “било кој”, па треба да се додаде дека станува збор за момче кое во минато смислувало трикови за познатите колеги како Дејвид Коперфилд, Дејвид Блаин, Дајнамо…

https://www.youtube.com/watch?v=9OJULKVa9rI

Прегледи:
112
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
25.07.2016