Категории

„Ефективно управување со кризи“ со фокус на тековната пандемија со COVID-19 и нејзиното влијание врз бизнисот

PrimePoint во партнерство со M6 едукативниот центар, составија серија интерактивни онлајн разговори на тема „Ефективно управување со кризи“ со посебен фокус на тековната пандемија со COVID-19 и нејзиното влијание врз бизнисот.

Серијалот ќе има постава од истакнати експерти од меѓународната деловна арена, агенции за развој и академијата. Целта на овие онлајн серии е да споделат искуства и најдобри практики за тоа како економиите и деловните субјекти на глобално ниво се справуваат со тековната криза и да разговараат за потенцијалите за усвојување на најдобрите практики од страна на македонските компании за надминување на непосредното влијание на кризата и да се подготви стратегија за периодот по закрепнување на кризата. За повеќе информации и регистрација за учество, погледнете ја објавата на следниот линк: http://theprimepoint.com/2020/04/10/effective-crises-management-series/?fbclid=IwAR3uT0Uwf4oHUAMZJmTdDJjy1jlkO8iz_5aKM7UsGjprCexXE5ClW7H7eLU