ЕКСКЛУЗИВНО: СЛУШНЕТЕ ЈА НОВАТА ПЕСНА НА КАРОЛИНА

Почитувани,
огромно задоволство ни е да Ви ја претставиме новата песна на Каролина – „Бегај, бегај“ .
Композитор е легендарниот музичар Кокан Димушевски, а песната е „cover“ на насловната тема од култната македонска серија „Трст Виа Скопје“.


Текстот за оваа песна го направи Весна Малинова, а аранжманот е на Никола Мицевски – човекот кој го направи „Македонско девојче 2“
Уживајте …

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=iztEs7-NgxY[/tube]
Коментари

коментари