Категории

Екстравагантна забава и раскош – Кендал Џенер го прослави својот 24-ти роденден

Кога Кендал Џенер слави роденден, тоа го прави со голем спектакл

Манекенката Кендал Џенер наполни 24 години, а за таа прилика организираше ронденденска забава на која сите гости мораа да бидат маскирани. Славењето се одржа вчера а на него присуствуваа повеќе од 100 гости. Во оквирот на прославата беше и организирано доделување на награда за најдобриот костим. После неколку часа, журката се продолжи во еден клуб. Славеничката беше маскирана во шумска самовила.