Категории

Елеганцијата се враќа- мали чанти за совршен стил!

Што се однесува до чантите- изминатата сезона се носеа чанти околу струкот. Познатите трендесетерки не се откажаа од овие трендови, но оваа сезона во фокусот се малите чанти со долга прерамка.

Малите чанти веќе неколку сезони ги оставија во сенка големите практични чанти заземајќи го првото место кога е во прашање аутфитот. Тие се неизоставен и незаменлив моден детал.