Елен се разладува во Мавровско Езеро! (ФОТО)

Неодамна беше актуелно видеото со еленчето кое пливаше во Охридско Езеро, а деновиве кружи фотографијата од елен кој наоѓа спас во водите на Мавровското Езеро, разладувајќи се од пеколните жештини кои сите ги поднесуваме тешко овие денови.

Погледнете како изгледа.
Коментари

коментари