Категории

Емилија Кларк и Кит Харингтон за Dolce &Gabbana – “The One”

 Откако пред една година беа претставени како нови амбасадори на модната куќа и заштитни лица на иконскиот парфем “The One”, Емилија Кларк и Кит Харингтон конечно ја снимија и првата реклама.

Моментално најпопуларниот телевизиски пар во светот од серијата “Игра на Тронови” отпатува во домот на брендот – Италија каде беше изработена раскошната и весела реклама во италијански дух со многу музика и танци.https://www.youtube.com/watch?v=X0G7RZzEtZM

https://www.youtube.com/watch?v=nuyLR1ZVAiU

Прегледи:
260
Објавено на:
13.09.2017