Емотивно видео: Кутрето кое се онесвести од радост кога ја виде сопственичката

Симпатичниот шнауцер се стекна со светска слава и речиси 40 милион прегледи на јутјуб поради неговата емотивна реакција кога ја пречека својата сопственичка Ребека. Ребека потенува од Пенсилванија, а 2 години била службено отсутна и престојувала во Словенија. После 2 години, се враќа во родната куќа каде ја пречекува нејзиното домашно милениче Кејси кое од преголема возбуда буквално се онесвестува.

Ова е само уште еден доказ дека кучињата се најверни и најискрени пријатели на човекот!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=rp03AorAWLY[/tube]
Коментари

коментари