Енергијата што освојува. Хороскопски знаци кои никогаш не запираат

Сите луѓе не се природно енергични. Кога другите ве сметаат за енергична личност, тоа е навистина нешто посебно. Постојат хороскопски знаци кои се токму тоа, енергични во секоја ситуација.

Овен

Никогаш не им недостасува енергија да ја завршат својата долга листа на активности, секогаш наоѓаат време за дополнителни активности како што се дружење, натпреварување и занимавање со работи што порано не ги правеле.

 

Лав

Кралот Лав првенствено се храни со енергијата на другите луѓе – затоа што и самиот има премногу енергија. Тој сака да биде во друштво на луѓе кои прават битни работи.

Исто така, станува збор за знак што ја сака физичката активност. Многу е веројатно дека тој ќе работи напорно во текот на денот, а потоа постојано ќе танцува во текот на ноќта. Можеби тоа е затоа што со лавовите владее сонцето, што им дава енергија.

 

Вага

Вагата е свесна дека честопати е мрзлива. Поради ова, тие го прават спротивното секој ден, наместо да не ја трошат енергијата, тие ја размножуваат за да се добијат повеќе енергија во текот на денот. Ако не прават ништо, нивната енергија ќе исчезне.

Тие се како електрични автомобили што треба да се полнат. Меѓутоа, кога целосно ќе се наполнат, тие одат до крај. Понекогаш и самите се изненадени од фактот дека се толку енергични.
Коментари

[fbcomments]