Категории

Ерменски фотограф доловува колку се уникатни очите на животните (ГАЛЕРИЈА)

Малкумина имаат шанса да фотографираат животни како нилски коњи, хиени или крокодили. Еременски фотограф, по име Сурен Манвелјан, сепак, успеа да им се доближи толку многу, па дури им зафати лудо детални кругови од нивните очи.

Некои од овие макро фотографии изгледаат како пејзажи на далечина, сè уште не откриени планети, додека други потсетуваат на некој портал во друга димензија. Но, сите тие докажуваат дека очите навистина се прозорци кон душата; не можете да поминете без да ги анализирате сликите, но можете да доживеете длабоки сензации, како да откривате длабоки лични тајни.

Погледнете ја галеријата.

#1 Чинчила

#2 Сијамска мачка

#3 Долгоушен був

#4 Анолис гуштер

#5 Нилски коњ

#6 Камила

#7 Шимпанзо

#8 Сино-жолт папагал

#9 Нилски крокодил

#10 Куче хаска

#11 Лама

#12 Алјаски Маламут

#13 Мачка

#14 Риба

#15 Коњ

#16 Питон

Прегледи:
190
Објавено на:
07.09.2020