Категории

Есен 2020: 7 дена – 7 различни стајлинзи (ФОТО)

Сите водиме супер зафатен живот. Секој ден е важен. И остануваат уште милион работи што не се завршени. Во сето ова сигурно би можело да се стори со помалку време поминато за да се испланира што да се облече. Дневната дилема секој ден: стоејќи пред вашата гардероба, нерешителни и поставувајќи со го прашањето ,,Што да облечам?”. Посакувајќи некој да помогне. Планер за облека можеби! Виртуелно или реално?

Да се испланира што да се носи, помага и во справувањето со временските неприлики. Затоа што можете да планирате според предвидените временски предвидувања. Покрај тоа, откако ќе одлучите за можните опции, имате време да бидете подготвени за гардероба.

Еве неколку предлози што можат да ви помогнат да испланирате што да облечете оваа недела:

  • Изглед #1


  • Изглед #2
  • Иглед #3  • Изглед #4


  • Изглед #5


  • Изглед #6  • Изглед #7


Кој најмногу ви се допадна?