Категории

Есенски бои кои никогаш нема да излезат од мода – дали ги имате во вашата гардероба?

Некои можете да ги носите посебно, а некои да ги комбинирате меѓусебно. Ова се боите кои секоја есен се апсолутен тренд!

Како што есента доаѓа, така улиците одеднаш се исполнуваат со природните земјени тонови, кои освен што се класични, се и во тренд.
Од темно смеѓа до крем бела, се носат сите нијанси на кафена и беж. Но овие три нијанси особено се издвојуваат:

Боја на чоколадо

Боја на карамела

Боја на ванила