Категории

Есенцијата на урбаниот живот во Велика Британија низ фотографии

Dan Morris е фотограф кој сака да фотографира полни, неиссценирани урбани улични моменти.

Тој најмногу фотографира низ Лондон, но и на други места во Велика Британија. Го користи достапното светло за да направи фотографии кои никогаш повторно не би можеле да се реплицираат. Тој користи убави композиции, контрасти, инкорпорира повеќе слоеви во фотографиите и раоти со сенки и светла за да фати совршени моменти.

Оваа серија на фотографии била изработена со Fuji X100V, Sony a7iii и Ricoh GR111.

Rainy Days

London Street Art

The Steam Train Groomsman

Will You Marry Me And Ignore The Gardener?

Bike V Woofer

Summer Santa

On The Run

Paddington Station Days

Whose Legs?

Orange Pace Road

The Balloon Fest

3 Stripes

Rain Drops

Banksy Tea Time

The Chauffeur

Same Wardrobe

Framed Pigeon

Needs To Change

 

Прегледи:
546
Категории:
Фотографија
Објавено на:
14.10.2020