Категории

Еве како изгледа нешто што сигурно не сте го виделе, симнување на тетоважа (видео)

Сите ние некогаш правиме грешки и донесуваме одлуки кои подоцна во животот тешко може да ги исправиме. Тетоважите од младоста (на постарите генерации попознати како тетоважи од војска) се некои од таквите, погрешни одлуки.

Можете да ги сакате или не, но тетоважите се како лузните: остануваат засекогаш.

Бришењето на животните грешки можеби некогаш не е безболно, но оваа метода е веројатно најбрза. Погледнете како  изгледа ласерско отстранување на тетоважите.

Прегледи:
195
Објавено на:
07.07.2016