Еве како мачките се справуваат со снегот… (ВИДЕО)

Како што можеме да забележиме луѓето доста тешко го поднесоа снегот последнава недела, но како тоа го прават мачките?  

Тоа мора да се погледне.

https://www.youtube.com/watch?v=V2Wo_O6WIa8
Коментари

коментари