Категории

Видео: Еве како ”Македонскиот Азис” го честита денешниот 02.02

Момците од Џимиринки повторно со ново смешно видео. Овој пат тие одлучија да го обележат денешниот датум 02.02 со честитка во нивни стил.

Главната улога ја има Македонскиот Азис(Томче), а за каква честитка се работи, мора да го погледнете видеото … :)

Азис ви го честита денешниот празник!Ексклузивнооо: Азис ви го честита денешниот празник! да се потсетиме на пародијата ->https://youtu.be/44vhuFmUrY8

Posted by Џимиринки Djimirinki on Tuesday, February 2, 2016

 Да се потсетиме на пародијата со Азис – Богаташи, со која Џимиринки направија преку 240,00 прегледи …

Прегледи:
80
Објавено на:
02.02.2016