Категории

Еве како нашата омилена храна изгледа во нејзиното ,,оригинално пакување”

Секојдневната храна која ја внесуваме зад себе крие друго ,,оригинално пакување “.

Бананите, биберот, кикириките изгледаат поинаку во текот на растењето, а потоа преку индустриска обработка се трансформираат во обликот во кој ги конзумираме!

  1. Банани

  2. Кикирики

  3. Бибер

  4. Какао

  5. Манго

  6. Ванила

  7. Ананас

  8. Киви

  9. Кафе

  10. Прокељ

Прегледи:
421
Објавено на:
04.03.2017