ЕВЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА КОГА ГРОМ ЌЕ УДРИ ВО РЕКА

Харди Томас на својот профил објавил видео од екплозија. Во описот на видеото стои дека станува збор за удар од гром во река, кој потоа предизвикал експлозија.

Извор : Попара.мк
Коментари

[fbcomments]