Еве зошто не треба да ги оставате децата сами со татковците

Со големата моќ, доаѓа и голема одговорност – се вели во познатата изрека на чичкото на Спајдермен, а само неколку обврски бараат толку голема одговорност, како што е чувањето на дете.

Но, некои татковци едноставно решиле да ја “злоупотребат” довербата на своите сопруги, со што настанале овие пресмешни фотографии.

Листата која ја состави “Bored Panda” ќе ве насмее без оглед дали сте родител или не, а веруваме и дека ќе направи многу мајки да размислат два пати пред да ги остават децата сами со откачените татковци.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29
Коментари

[fbcomments]