Категории

Европските држави во натпревар на тема „Кој најдобро ќе го исмее Доналд Трамп“

Речиси нема ни еден месец откако Доналд Трамп застана на чело на Белата Куќа, а веќе е можеби еден од претседателите со најнизок рејтик и најголемо незадоволство за неговиот избор во историјата на САД.

Додека тој презема мерки и влијае на животите на граѓаните на САД, останатиот дел од светот гледа од страна, понекогаш мудро молчи, понекогаш се чуди, а секогаш се смее.

Европејците влегоа во чуден натпревар, а до сега сите се победници во натпреварот на тема „Кој најдобро ќе го исмее Доналд Трамп“.

Најдобро би било да ги погледнеме.

ЛИТВАНИЈА 

ХОЛАНДИЈА

ШВАЈЦАРИЈА

ПОРТУГАЛИЈА 

ГЕРМАНИЈА

https://youtu.be/9Sq-VPDtNK4

ДАНСКА

БЕЛГИЈА