Facebook направи апликација за деца “Messenger Kids“од 6 до 12 години

На овој начин децата ќе останат во контакт со своите пријатели и својата фамилија. Ова е е една од стратегиите на Facebook да го зголеми бројот на корисници на две милијарди.

 
Коментари

[fbcomments]