Категории

Фасцинантни венецијански врати

Венеција е еден од најфасцинантните и најизвонредните места во светот. Гратчето составено од мали островчиња, постојано ги изненадува посетителите со својот необичен изглед.

Кога станува збор за архитектурата, Венеција е посебна, секоја куќа си има своја приказна. А, венецијанските порти, „водни порти“, исто така си имаат уникатен шарм. Погледнете дел од нив:

 

Прегледи:
241
Објавено на:
13.02.2023