Фатен на дело: Омер на вечера со неговата сакана! (НАЈНОВО ВИДЕО)

Веќе долго време е познато за јавноста дека моментално најпривлечниот лик кој го гледаме на ТВ екраните – Омер од „Вљубениот ерген“ има долгогодишна врска. На жалење на целата женска популација. Ретко се истакнуваат во јавност како пар, но нивната љубов како што честопати Омер има изјавено, не може да се измери со зборови.

На 15ти март, камерата на турска забавна емисија, ги фати на дело, заминувајќи си од вечера. Не доволно познаваме туски, но во нивниот поглед можеме да видиме колку е голема нивната љубов.

Извор : story.mk
Коментари

[fbcomments]