Фејсбук добива нова функција! (Видео)

Основачот и извршен директор на Фејсбук, Марк Цукерберг, рече дека ќе додаде функција на запознавање на социјалната платформа.

Тој ја даде оваа изјава на излагањето на Фејсбук во Сан Хозе (Калифорнија).

Цукенберг објасни дека оваа иновација не е со цел да се олеснат еднократните средби, но за да се помогне во градењето на долготрајни врски преку мрежата.

Live at F8!

Live at F8!

Gepostet von Mark Zuckerberg am Dienstag, 1. Mai 2018
Коментари

коментари