Фенг Шуи: Внимавајте на прегорените светилки

Секоја неактивна работа во вашиот дом значи дека нешто не работи како што треба во вашиот живот.

Иако можеби не ви е потребна светилка во одреден дел од вашата куќа или стан, едноставно треба да ја замените – светилката е елемент на оган, светлина, активност.

Неисправна светилка значи дека сте го изгубиле увидот во она што се случува во некоја област од вашиот живот. Секој дел од станот е поврзан со некоја област од животот. Кога буквално ќе ја осветлите оваа област во вашиот стан, исто така ќе ви биде многу појасно што се случува во вашиот живот.

Елементот на оган ќе донесе топлина, активност и светлина во вашиот живот.

Понекогаш е доволно само да ги замените неисправните светилки и според експертите за фенг шуи, вашиот живот ќе биде осветлен со нова енергија.


тагови


Коментари

[fbcomments]