Категории

Фестивал на орхидеи во Лондон

Фестивалот на орхидеи во Лондон се одржува од 4 февруари и ќе трае до 5 март 2023 година. За оваа година, инспирацијата доаѓа од биодиверзитетот на Камерун.

Се прославува живописноста на боите после темните зимските денови. Погледнете дел од атмосферата:

Прегледи:
166
Објавено на:
20.02.2023