Категории

Филмот „Barbie“ ја направи првата жена режисер со филм вреден милијарда долари!

Филмот „Barbie“ за неполн еден месец од премиерата доживеа невиден успех и влезе во историјата на филм вреден милијарда долари.

Режисерката на филмот, Грета Гервиг стана првата жена којашто се истакна со филм вреден цело богатство.

Медиумски аналитичар вели дека имало само околу 50 филмови во историјата коишто достигнале милијарда долари.

Резервации во кината за овој филм постојано се прават, а сите сали се веќе преполни.

Прегледи:
174
Ознаки:
· ·
Објавено на:
07.08.2023