Категории

Филмови кои секоја жена мора да погледне

Нема да верувате, но тоа не се обавезно љубовни филмови. Тие се од различни жанрови и непредвидливи се подеднакво како и нежниот пол.

Постојат филмови кои не оставаат да размислуваме уште долго, филмови за фантазирање или пак онакви кои откако ќе ги погледнеш брзо ги забораваш. А постојат и филмови, за жени.
Нема да верувате, но тоа не се обавезно љубовни филмови. Тие се од различни жанрови и непредвидливи се подеднакво како и нежниот пол.

Ова баш некои од тие филмови, кои секоја девојка и жена мора да ги погледне во својот живот, а дефинитивно тие се едни од оние кои ќе им го променат животот.

La vie en rose (2007)

G.I. Jane (1997)

Mona Lisa Smile (2003)

Million Dolar baby (2004)

The devil wears prada (2006)

The Queen (2006)

Erin Brokovich (2000)

Frida (2002)

Elizabeth: The golden age (2007)

The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999)

Elegy (2008)

Amelie (2001)

The Iron Lady (2011)

GIA (1998)

Coco Before Chanel (2009)

Прегледи:
158
Објавено на:
08.12.2019