Категории

Филмски викенд карантин: 20 најдобри филмови за подигнување на расположението

Од овој викенд, па до секој нареден можете да сметате на нас кога е во прашање изборот на најдобри филмови кои ќе ви го подигнат расположението. Ви споделуваме листа на 20 најдобри филмови од најразлични категории кои без сомнение ќе ви пружат одлично поминато време.

Листата на филмски наслови која ќе се најде пред вас ги содржи најдобрите наслови кои ќе ви го подигнат расположението и ќе ве натераат да се почувствувате пријатно и позитивно. Се рабира, не се работи само за комедии, неко од нив содржат одлични животни приказни низ призмата на најразлични ситуации во кои сигурно ќе пронајдете утеха и поддршка. Направете си пуканки, и уживајте!

1. Forrest Gump

2. Mrs. Doubtfire

3. Wall-E

4. The Breakfast Club

5. Good Will Hunting

6. The Sound of Music

7. The Proposal

8. The Help

9. Spirited Away

10. Stand By Me

11. Groundhog Day

12. Sister Act

13. Rocky

14. When Harry met Sally…

15. We Bought A Zoo

16. The NeverEnding Story

17. Free Willy

18. You’ve Got Mail

19. My Cousin Vinny

20. The Little Mermaid