Филмскиот фестивал во Венеција 2019 – Гламурозен моден спектакл

Кралицата на јадранот – Венеција и оваа недела ќе биде вистински моден рај.

Изминатава недела и неделата што следи, италијанскиот брег ќе угости голем број ѕвезди од светот на филмот и модата што несомнено ни дава до знаење дека црвениот тепих ќе блеска од префинетост и гламур по каква што е позната и самата Венеција која ќе е домаќин на овој фестивал.

Ова се досегашните изгледи на познатите ѕвезди кои ја имаа честа да бидат гости а помеѓу нив не воопшто не се истакна нити еден кој не парираше на италијанскиот моден шмек.
Коментари

[fbcomments]