(ФОТО) Авантуристички фотографии на една девојка кои ќе ве остават без здив

Природата е навистина магична

Челси Јамаси има 26 години и е авантурист во вистинска смисла на зборот. Таа пронаоѓа мотивација во акцијата и уживањето во радостите кои ги нуди животот.
„Авантуризмот ми дава неверојатно чувство на исполнетост. Ми дава голема сила да го спознаат она што можам да го допрам со моите раце и нозе“ – изјави таа во интервјуто за Huffington Post.

Челси е доста популарна на Инстаграм каде што ја следат повеќе од 80 илјади луѓе. Таа работи како фриленсер графички уметник а исто така добива и повици од фотографи, маркертиншки фирми и продавачи кои се инспирирани од нејзиниот животен стил и сакаат да работат со некој кој со леснотија скока со подобран и ужива во слободното паѓање, кампување и планинарење.

Челси вели дека нејзината неуморна љубов е престојот во природа кој ја инспирира да создава поинакви навики кои нема да ја приковаат за работната маса. Таа се труди да се дружи со луѓе кои ги ценат нејзините способности.
Таа вели дека ужива која е во контакт со природата и сака да ја искусува со сите свои сетила.
Ова се нејзините фотографии од местата кои ги има посетено и се навистина величествени.
Коментари

[fbcomments]