(ФОТО) Чуда на небото – Како соединувањето на јато птици создава вистинска магија

Природата секој ден повторно и повторно не воодушевува и не остава без зборови

Комбинација од вистинско време на вистинско место, итоа во миг кога камерата е баш подготвена дава резултат кој е вистинска реткост да се види.
Ви презентираме баш такви глетки – јато птици кои создале вчудоневидувачки облици за кои едвај ќе поверувате дека се реалност.
Коментари

[fbcomments]