Фото: Есента е магична, а овие фотографии ќе ве уверат во тоа

Есента ни пристигна и календарски, а деновите стануваат се по студени. Наскоро есента ќе ја наслика природата со своите бои и ќе ни понуди живописни пејсажи, а дотогаш да видиме каква е есента низ светот преку овие прекрасни фотографии.

Northern Italy

 

Portland, Oregon

 

Portland, Oregon

 

Transylvania, Romania

 

Highlands of Scotland

 

Snake River, Wyoming

 

Kyoto, Japan

 

Aspen, Colorado

 

Aspen, Colorado

 

Llanrwst, Wales

 

Central Park, New York

 

Sandnes, Norway

 

Swiss Alps

 

Otago, New Zealand

 

 National Park, Alaska

 

Klatovy, Czech Republic

 

Vermont

 

Copenhagen, Denmark

 

Adelaide, Australia

 

autumn_is_such_a_beautiful_season_640_22

Asheville, North Carolina

 

Asturias, Spain

 

Kuusankoski, Finland

 

Seattle, Washington

 

Saxony, Germany

 

Shawnee National Forest Illinois

 

Tokyo, Japan

 

Vancouver, Canada

 

Plymouth, England

 

Columbia, Missouri
Коментари

коментари