Категории

(ФОТО) Хотел-пештера во Кападокија – Необично место кое ги мами туристите од ширум светот

Зошто голем број луѓе се подготвени да платат огромна сума за да би спиеле на ова место?

Хотелот Коза Кејв е еколошки хотел со 10 соби за спиење во срцето на Кападокија во Турција.
Десет луксузно наместени соби со брачни кревети, три туш кабини и сауни нудат квалитетен одмор од бучавата. Секоја соба има бесплатен интернет, кафе и чај.
Поедини соби нудат и камини како и приватни тераси со поглед на прекрасната Кападокија.

Овој хотел-пештера е исклучително фотогеничен, топол и мирен хотел па затоа туристите од ширум светот доаѓаат тука во потрага по вистински одмор.