(ФОТО) Како да ги нашминкате очите во најпопуларната нијанса за оваа година!

Класичната сина е бојата која е избрана како боја на 2020 година. Еве како можете да ја носите кога е во прашање шминката

Таа симболизира заштита, стабилност, мир и самодоверба, како и поттикнување на длабокото размислување, отворената свест и комуникација. Сината боја отсекогаш била дел од мејкап светот па секогаш се користела кога целта била постигнување на ефектна, впечатлива и гламурозна шминка.
Еве како можете да ја имплементирате во вашата мејкап рутина, оваа година.
Коментари

[fbcomments]