Категории

(ФОТО) Кога нема предолга брада е друг човек: Не би го познале Сефер од „Мојот син“

Денес имате можност да се запознаете со Сефер или турскиот актер Канболат Горкен Арслан кој игра во серијата „Мојот син“.

Сефер има 36 години, но генетиката го предодредила да има седа коса и брада и да изгледа нешто постаро од она што е. Но, кога ќе ја скрати брадата или ќе остави само мустаќи, Сефер е друг човек.

Својата актерска кариера ја започнува во 2004 и останува перманентен како со улоги во телевизиски серии и играни филмови, така и во театар.

Во продолжение погледнете како изгледа брадестиот Сефер ама од приватен агол.

Извор : Вистина.мк

Прегледи:
248
Објавено на:
04.10.2017