(ФОТО) Колоритни модни комбинации за тмурни зимски денови

Зимата умее да биде сива и мрачна, но тоа не значи дека боите во вашата гардероба не можат да бидат вибрантни и весели

Како да внесете „здив“ на пролетта во вашата зимска гардероба и да се ослободите од сивилото кое владее во деновите на ниските температури? Ние ви споделуваме неколку извонредни модни комбинации од познатите трендсетерки кои можат да ви послужат како инспирација како да внесете свежина и ведрина во вашиот стил.

   
Коментари

[fbcomments]