ФОТО: Креативни знаци за машки и женски тоалети

Сопственици на ресторани, кафулиња, пицерии… низ целиот свет секојдневно изнаоѓаат забавни решенија за да ги одделат машките од женските тоалети. Еве ги најкреативните знаци објавени од интернет корисниците.

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

 
Коментари

коментари