Категории

(ФОТО) Најубавите makeup изгледи за дамите со СИНИ очи

Денес ви помагаме како да ја одберите најдобрата шминка доколку сте синоока дама

Доколку сте во потрага по инпирација за вашата шминка за некој посебен настан или едноставно сакате да изгледате убаво и средено секаде и во секое време, ви споделуваме палета од makeup изгледи кои можат да ви послужат како инспирација.

Прегледи:
130
Објавено на:
04.07.2020