Категории

Фото: Негативецот од „Карасевда“ сосема поинаков во реалноста

Роден е 1981. година, тој е познат турски актер, а ние го гледаме во злобна улога како главен негативец во хит серијата „Карасевда“.

Актерот Кан, или познат како Емир, има студирано во Америка, а пораснал во Турција.

Неговата мајка е Албанка, а таткото Турчин.

Прегледи:
228
Објавено на:
09.03.2018