Категории

ФОТО: Некогаш беше згоден заводник, денес непрепознатлив со пивски стомак

Славниот актер Ричард Гир некогаш се вбројуваше меѓу најголемите холивудски заводници.

Актерот денес има 67 години и изгледа непрепознатливо.

Ги нема мускулите, наместо нив има стомак, косата му е побелена и не личи на себе.

 

Годините дефинитивно си го направиле своето.

Прегледи:
331
Објавено на:
01.09.2017