(ФОТО) Нема да бидете во тренд ако не го носите – Најжешкиот makeup изглед за ова лето

Ова е главниот тренд на шминка за ова лето, веќе сме нестрпливи да го испробаме и изгледа неодоливо, женствено и романтично.

Шминкањето на лицето во еден тон стана огромен хит последните неколку сезони. Наместо експериментирање со колоритот и употребување на неколку различни продукти за шминка, за овој најнов тренд ви е потребен верувале или не само еден продукт, а тоа е руменило.
Во овој случај кремасто руменило кое ќе ја игра улогата на сенка за очите, руменило за истакнување на јаболкниците и сјај за уста.
Летната сезона официјално му припаѓа на овој едноставен и практичен тренд кој делува женствено и романтично.
Во продолжение ви споделуваме мал туторијал за тоа како да го постигнете овој изглед.
Коментари

[fbcomments]