(ФОТО) Неодоливи фризури со марама кој ќе ја спасат вашата фризура и тогаш кога имате ‘bad hair day’

Одличен начин како да изгледате убаво и тогаш кога вашата коса изгледа лошо и непослушно

Без оглед на тоа дали сакате да го прикриете подраснатиот корен, испуканите врвови или само масната коса, одговорот лежи во марамата.
Тие се безвременски тренд. Овој моден додаток може да ја разубави секоја фризура, па дури и кога имате најлош bad hair dau. Ви донесуваме неколку одлични начини од модните блогерки кои можат да ви послужат како инспирација како да направите различни фризури. Никогаш не се знае, можеби марамата во косата ќе ви стане и нешто како личен моден печат.

 
Коментари

[fbcomments]