Категории

ФОТО: Нова плажа Стење, Преспанско Езеро (НАЈНОВИ ФОТОГРАФИИ)

Селото Стење се наоѓа на западниот брег на Преспанското Езеро во подножјето на планината Галичица и претставува вистинска туристичка атрација.

Многумина го нарекуваат Македонско Сен Тропе.

Со средена плажа, мирни води, прекрасни природни пејсажи наоколу, тоа привлекува се повеќе туристи.

2

3

4

5

6

7

Прегледи:
1561
Објавено на:
15.07.2016